Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Горните ги взех от там. Всичко 6, надеждни са

Comment

• Колеги, купували ли сте от тук?
      https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B...9444401447139/

Цената им е 290 лева за комплекта 4-те носача + 2-те биалетки. Добра е нали? По ми е важно да чуя мнения за сайта и дали някой е пазарил от човека и най-вече дали е коректен.

Comment

• Моите ги взех от тоя човек лятото! Коректен е и носачите не са лоши.... на 15,000 съм почти от смяната им и нямам проблеми засега пък и не пазя колата от дупки... в почти всяка една си скачам!
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.

Comment

• Благодаря колега, от там ще си ги поръчам. мислех да е от technobg.com ама там си сменят цените и ми излизат с номера че няма как да мрънкам била скочила цената в немският сайт а тя даже паднала с 8 евро.... както и да е не бих препоръчвал на някой да пазари от technobg.com , шарлатани излязоха.

Comment

• Аз взех долните от тях. Почаках 10-ина дни да ги получат, не знаех за другото място Като цяло не мога да се оплача, все още са на около 5000 км, рано е да дадат фира.

Comment

• Колеги имате ли наблюдения над тази марка носачи - FRAP - https://www.google.bg/imgres?imgurl=...DgIQMwgbKAAwAA
              Last edited by mi6un4o; d.m.y г., 20:43.

Comment

• Първоначално публикувано от MobbDeep Покажи съобщение
                Колеги, купували ли сте от тук?
                https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B...9444401447139/

Цената им е 290 лева за комплекта 4-те носача + 2-те биалетки. Добра е нали? По ми е важно да чуя мнения за сайта и дали някой е пазарил от човека и най-вече дали е коректен.
                300лв дадох за тези носачи , тампони вече сърцат поне на два.

Година и половина и една смяна на масло.
                Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

• Първоначално публикувано от mi6un4o Покажи съобщение
                  Колеги имате ли наблюдения над тази марка носачи - FRAP - https://www.google.bg/imgres?imgurl=...DgIQMwgbKAAwAA
                  Колега и аз ги заглеждах тези преди месец-два, имат интересна доработка на тампоните, но в някакъв чужд сайт бях попаднал на мнение, че са боклуци- бързо им се разтропали шарнирите. Не знам до колко това е обективно, защото мнението беше само едно. В крайна сметка след като си взех долни trw от мистера , реших и горните да са същите. Ако все пак се навиеш да ги пробваш някъде из ebay бях попаднал и на комплекти с горни носачи frap.

Comment

• Цените на комплектите за Alfa Romeo 147 и 156 постоянно се менят в Германия! Не можете да ни наричате шарлатани, при положение, че не сме Ви измамили по никакъв начин! През годините имаме хиляди доволни клиенти, които биха потвърдили думите ни! Жалкото е само, че късно виждаме поста Ви, можеше по-рано да изасним нещата! Вижте страницата ни във facebook ( " Авточасти от Германия " се казва) 23 000 души ни харесват, голяма цифра фенове за да сме шарлатани не мислите ли?!

Първоначално публикувано от MobbDeep Покажи съобщение
                    Благодаря колега, от там ще си ги поръчам. мислех да е от technobg.com ама там си сменят цените и ми излизат с номера че няма как да мрънкам била скочила цената в немският сайт а тя даже паднала с 8 евро.... както и да е не бих препоръчвал на някой да пазари от technobg.com , шарлатани излязоха.
                    Last edited by technobg.com; d.m.y г., 21:06.

Comment

• Само не ми казвай, че АТЕС са качествени

Comment

• Принципно окачването на тези модели автомобили не са създадени за лоши пътища като тези в България. Самата конструкция им е слаба. С ATEC от 300лв. се минават средно 30-50 000 км без проблем , със скъп комплект от 600-700лв, и нагоре ще минете не повече от 40-60 000км. Та по този случай защо да не са качествени за цената си?! Аз не мислч, че е рентабилно на автомобил струващ 2-4 000 лв. да монтираш окачване от 6-700лв. Всеки има право да избира. За човек, който минава по 10 000км на година смятам, че са повече от добри и клиентите ни го потвърждават. Успех!

Comment

• Първоначално публикувано от technobg.com Покажи съобщение
                          Принципно окачването на тези модели автомобили не са създадени за лоши пътища като тези в България. Самата конструкция им е слаба. С ATEC от 300лв. се минават средно 30-50 000 км без проблем , със скъп комплект от 600-700лв, и нагоре ще минете не повече от 40-60 000км. Та по този случай защо да не са качествени за цената си?! Аз не мислч, че е рентабилно на автомобил струващ 2-4 000 лв. да монтираш окачване от 6-700лв. Всеки има право да избира. За човек, който минава по 10 000км на година смятам, че са повече от добри и клиентите ни го потвърждават. Успех!
                          Тоест да се разбира,че монтирането на ATEC на други марки автомобили със "силна" конструкция,ще изкарат повече от 50 000 км.Или нещо не съм разбрал?
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Моите долни са TRW на близо 80 000 и нямам проблеми ... за сега. Горните бяха май феби (няма надписи по тях) и единият го смених вчера. Пак на толкова километра

Comment

• Моите долни носачи са AS Metal и са на 8000000 км., горните са на Hayat Mashinleri и са на 200000000 км. И горните и долните не са се разтропали за сега. Чудя се колко километра още ще изкарат...
                              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                                Моите долни носачи са AS Metal и са на 8000000 км., горните са на Hayat Mashinleri и са на 200000000 км. И горните и долните не са се разтропали за сега. Чудя се колко километра още ще изкарат...
                                Ти май не ми вярваш? Или си прекалил с нулите

Comment

Working...
                                X